diumenge, 24 d’agost del 2008

GATA DE GORGOS PGOU

Per fi Gata de Gorgos tindrá un pla general de ordenació urbanística, la qual cosa evitarà, el abús de poder, serà més regular i tindrem que sometre'ns a normes, però el caos fins ara ha permés fer barbàries ecològiques i urbanístiques de caràcter greu i de desigualtat Constitucional entre ciutadans, segons el meu parer.
Aquest grup de la nova Corporació -jóvens i amb ganes de fer feina- sembla que estan treballant dur, clar i dintre del possible trasparent.
Mentre les qüestions siguen transparents, justes, equilibrades, i d'igualtat per a la ciutadans de Gata sempre estaré d'acord.
Per mi , allò que té bo la democràcia, es poder opinar lliurement, dir les coses com són, ja tenim massa mentides al voltant com per acceptar més obstacles dels funcionaris tant locals , autonòmics com estatals, tots estan al servei del ciutadà i no nosaltres al seu servei, com han fet alguns, de diferents partits.
També les irregularitats polítiques s'haurien de tractar a tots el grups polítics per igual, siguen del signe que siguen, cosa que actualment tampoc ocorre, és una llastima, però així estem encara.
Caldria baix el meu parer pegar-li un canvi a la constitució especialment en matèria jurídica, ja que els jutges són elegits pels polítics que estan en aquests moment governant, i pense que la justícia es un miniteri que hauria de ser imparcial , just, i no vinculat als partits polítics.
També posaria una clausula de trasparència en totes les institucions com a condició obligada, perquè els ciutadans estem informats, fins i tot de temes que ens afecten, segons el funcionari siga més legals.
He aprofitat aquest article també per demanar, millor ho em de exigir , tots que canvien la Constitució que ha quedat en certs temes absoleta i això sinó ho fen els ciutadans doncs em sembla que ningun partit ho demanarà.